Ziekenhuiszorg

Ziekenhuiszorg

Van de apotheek tot en met aan het bed begrijpen wij de cruciale rol die bereiding en levering van medicatie spelen in de ziekenhuiszorg voor u en uw naasten.

Als in het ziekenhuis elke seconde ertoe doet, moet u gericht zijn op herstel. Wij zijn erop gericht om u en uw zorgverleners te ondersteunen met effectieve intraveneuze medicatie en infusietechnologieën die zijn ontworpen met veiligheid als uitgangspunt.

Als vooraanstaand bedrijf op het gebied van bereiding en levering van medicatie, worden onze intraveneuze oplossingen, voorgemengde geneesmiddelen, apotheek- en infusietechnologieën aangetroffen in ziekenhuizen en klinieken in meer dan 100 landen wereldwijd. Wij geloven dat patiënten toegang verdienen tot medicaties en technologieën die zijn bestemd voor het bevorderen van effectieve toediening en het verminderen van voorkombare geneesmiddelfouten.

Toegang

Wij werken met een breed scala van ziekenhuizen en klinieken en met organisaties die hulp verlenen bij rampen om te helpen zorgen dat vitale vloeistoffen en medicaties beschikbaar zijn als u deze nodig hebt.

Kwaliteit

Onze voorgemengde geneesmiddelen en oplossingen worden bereid met precisie en nauwkeurigheid en onze apotheektechnologie ondersteunt veilige bereiding op maat, een hulpmiddel om consistente behandeling te waarborgen.

Veiligheid

Onze intelligente infusiesystemen en voorgemengde oplossingen zijn bestemd voor eenvoudig en intuïtief gebruik, wat helpt bij het verminderen van het risico op voorkombare medicatiefouten en infecties.

5 %

Bijna 5% van de in het ziekenhuis opgenomen patiënten ervaart een geneesmiddelbijwerking1

1,2 miljoen

Bij ziekenhuisopname is sprake van voorkombare geneesmiddelfouten die een nadelig effect hebben en die geassocieerd zijn met injecteerbare medicaties2