Nierzorg

Nierzorg

Chronische nierziekte is een voortdurende reis. En omdat elke reis uniek is, helpt Baxter u bij elke stap door het aanbieden van opties die uw manier van leven weten te combineren met de beste zorg.

Zodra u de diagnose chronische nierziekte of eindstadium nierfalen hebt gekregen, kan het voelen alsof alles verandert. U dient te weten wat de ziekte inhoudt en dient moeilijke beslissingen te nemen over uw behandelopties.

Wij begrijpen het enorme verschil dat effectieve nierzorg kan maken als deze aansluit bij het functioneren van uw lichaam. Wij begrijpen ook dat uw behandeldoelstellingen moeten bereiken dat u zich goed voelt en een actieve levensstijl behoudt als het gaat over werk en reizen. En van het leven kunt genieten zoals u dat wilt. Daarom ondersteunen wij u en uw gezondheidszorgverleners door het aanbieden van uitgebreide behandelopties voor het ondersteunen van de best mogelijke zorg en om de behandeling gemakkelijker te maken voor u en uw naasten.

Al meer dan 60 jaar ondersteunt Baxter patiënten tijdens hun nierzorgbehandeling met innovatieve behandelopties . Wij waren pioniers op het gebied van zowel thuisdialyse (peritoneale dialyse) als dialyse in het centrum (hemodialyse) en wij blijven ons richten op baanbrekende zorg. Het is ons doel u met vereenvoudigde zorg te helpen de best mogelijke resultaten te bereiken.

Didi - Peritoneal Dialysis Patient

Mijn favoriete onderdeel van het systeem is de functie die zorgt voor contact op afstand. Ik weet daardoor dat mijn verpleegkundige kan zien hoe mijn behandelingen verlopen en kan bellen als iets er niet goed lijkt.

Didi, Patiënt met Peritoneale Dialyse

Meer informatie

Healthcare professional and patients discussing treatments

Remote Patient Management

Ons SHARESOURCE-Remote Patient Management platform is een cloudgebaseerde technologie voor zorg op afstand waarmee gegevens worden ontvangen en verzonden, en die wereldwijd veel wordt gebruikt voor nierpatiënten die gebruik maken van thuisdialyse. Remote Patient Management stelt uw zorgteam in staat op afstand uw behandeling vanuit hun kliniek te volgen en te beheren. Ook kunnen zij uw voorschrift aanpassen om de behandeling te optimaliseren, zonder dat een bezoek aan de kliniek nodig is. Doordat zij uw thuisbehandeling beter kunnen volgen, kunnen zij ook sneller contact met u opnemen als zij vragen over uw behandelingen hebben. SHARESOURCE is voorzien van ons HOMECHOICE CLARIA APD-systeem.

De nierzorg wereldwijd verder brengen

Toegang

Wij richten ons op vooruitgang die helpt bij het verwijderen van barrières voor kwaliteitszorg, vanaf nierziekte in een vroeg stadium tot en met eindstadium nierfalen en dialyse of transplantatie.

Kwaliteit

Wij bevorderen innovatie die uw gezondheidszorgverlener in staat stelt de beste zorg te leveren voor zowel thuisdialyse als dialyse in het centrum.

Vereenvoudigde zorg

Wij ontwikkelen belangrijke innovaties die uw zorg vereenvoudigen, zodat u meer flexibiliteit hebt als het gaat om waar en wanneer u dialyseert.  

1 op de 10

Mensen wereldwijd hebben in enige mate chronische nierziekte. Vroege detectie kan helpen bij het voorkomen van de progressie van nierziekte tot nierfalen.1

500.000

Ongeveer een half miljoen mensen in de Verenigde Staten ondergaan tegenwoordig dialysebehandeling.2

Ga voor meer informatie over chronische nierziekte en contact met andere patiënten en families naar de website van de Nederlandse Nierpatiënten vereniging: Nierpatiënten Vereniging Nederland, NVN