Patiënten

Patiënten

Wij geloven dat ieder van ons een kans verdient op een volledig leven, vrij van ziekte en vol mogelijkheden.

Bij Baxter zetten we ons ervoor in om de resultaten te verbeteren voor u en uw naasten en uw zorgverleners te helpen te voldoen aan de zich ontwikkelende uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van de patiëntenzorg wereldwijd.

Onze specialisaties

Kritieke zorg

Als elke seconde telt, helpen onze therapieën zorgverleners bij het aanbieden van levensverlengende behandeling aan u of uw naasten.

Ziekenhuiszorg

Van de apotheek tot en met aan het bed ondersteunen wij u en uw gezondheidszorgverleners met i.v. medicatie en infusietechnologieën die zijn ontworpen met veiligheid als uitgangspunt.

Voedingszorg

Als medische aandoeningen het onmogelijk maken dat u zich op een adequate manier voedt, bieden wij levensreddende klinische voedingsmogelijkheden om u te helpen uw gezondheid terug te krijgen of te onderhouden.

Nierzorg

Chronische nierziekte (Chronic kidney disease, CKD) is een voortdurende reis. Elke reis is uniek, daarom helpt Baxter u bij elke stap door het aanbieden van mogelijkheden die voldoen aan uw levensstijl.

Chirurgische zorg

Wij werken samen met chirurgische teams over de hele wereld, zodat zij kunnen opereren met zelfvertrouwen, precisie en snelheid, met als doel een succesvol resultaat van uw operatie.

Bijbehorende koppen