Partners en leveranciers

Partners en leveranciers

Zakendoen met Baxter

Samen met onze partners en leveranciers werken wij aan het leveren van innovatieve, levensreddende en levensverlengende producten en behandelingen aan patiënten en gezondheidszorgverleners over de gehele wereld.

Wij zetten ons in voor het voortdurend vinden van nieuwe manieren om onze milieuprestaties te verbeteren en diversiteit van leveranciers te bevorderen, dit alles terwijl wij innovatie zeer belangrijk vinden om de onbeantwoorde gezondheidszorgbehoeften van vandaag de dag van patiënten aan te pakken, vandaag en de komende tientallen jaren.

Leveranciers van Baxter

Wij werken samen met onze diverse leveranciers om mogelijkheden te identificeren voor het verbeteren van de milieuprestaties en het bevorderen van de mensenrechten. Gebruik de onderstaande link voor meer informatie over ons beleid en onze normen, en voor onze bestaande leveranciers, gebruik de onderstaande link om toegang te krijgen tot onze Supplier Notice of Change vereisten. 

Nieuwe leveranciers

Wij kijken naar prijs, kwaliteit, milieucriteria en andere factoren bij het selecteren en beoordelen van onze leveranciers. Wij doen dit met de bedoeling om duurzame groeiplannen te ontwikkelen en gezonde samenwerkingsverbanden op te bouwen binnen alle gebieden van onze toevoerketen.

eCommerce Business

De automatisering van zakelijke transacties kan besparingen, efficiëntie en nauwkeurigheid in de hele inkomstencyclus mogelijk maken. Wij ondersteunen Electronic Data Interchange (EDI), internet-commerce en de Global Healthcare Exchange (GHX).